Artist Talk :: Extravagant :: Nieuw Het Instituut, Rotterdam

BNO IMG LAB: Extravagant - BNO

Voorafgaand aan de Thursday Night is er om 18.30 uur een maaltijd van verse, biologische producten in Het Nieuwe Café. Een kans om alvast van gedachten te wisselen met de sprekers, medewerkers en bezoekers van het avondprogramma. De maaltijd kost 17,50 euro, inclusief drankjes. Tot uiterlijk een dag van tevoren reserveren.

Dutch Design is not usually synonymous with excessive indulgence. But a little overdone and a little strange is actually pretty good. Extravagant dives into nothing more than flamyboyant excesses in its lineup of five artists. 

Smith discusses a motley of colourful and distinct personalities and the transformation of Smith & Koppen's work in the past year.

Presented by IMG BNO LAB at the Nieuw Het Instituut in Rotterdam.

http://romeodelta.org/event/extravagant/